Ανακοινώσεις

06-11-2017

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της χρήσης του ΑΜΙΝΟ 16, αύξηση παραγωγής των ελαιόδεντρων κατά 10,4% και συνολικής παραγωγής ελαιόλαδου κατά 18% παρουσίασε στην συνεδρία Δενδροκομίας ο κύριος Ψαρράς PhD του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου Χανίων.

Τίτλος έρευνας "Μελέτη της εφαρμογής σκευάσματος αμινοξέων (ΑΜΙΝΟ-16®) στην ανθοφορία, καρποφορία και παραγωγή της ελιάς (cv. ‘Κορωνέικη’)".

Η ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση της χρήσης του ΑΜΙΝΟ-16® στα Ποιοτικά Χαρακτηριστικά του αιθέριου ελαίου της Μέντας και του Δυόσμου, παρουσιάστηκε στην συνεδρία Λαχανοκομία από την κυρία Ακτσόγλου βάσει μεταπτυχιακής διατριβής της «Η επίδραση της προσθήκης διαλύματος αμινοξέων (ΑΜΙΝΟ-16®) στο θρεπτικό διάλυμα υδροπονικής καλλιέργειας μέντας (Mentha × piperita Sm.) και δυόσμου (Mentha spicata L.)".

Η Ε.Β.Υ.Π. Ε.Εεπίσημος χορηγός του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη χαιρετίζει την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του την οποία επικύρωσε η μεγάλη προσέλευση επιστημονικού κόσμου και επαγγελματιών του κλάδου.