Ανακοινώσεις

10-03-2018

Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποίησε η ερευνητική ομάδα της ΕΒΥΠ ΕΕ σε μια σειρά  καλλιεργειών όπου εφαρμόστηκε το Amino 16®, παρατηρήθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Δενδρώδεις καλλιέργειες (μηλιά, ροδακινιά, δαμασκηνιά, βερυκοκιά)

Πειράματα εφαρμογής του Amino 16® στις παραπάνω καλλιέργειες, που πραγματοποιήθηκαν από την ερευνητική ομάδα της εταιρίας σε συνεργασία με κατά τόπους παραγωγούς και Γεωπονικά καταστήματα, κατέγραψαν:

►μεγαλύτερα ποσοστά καρπόδεσης,

► αύξηση του μεγέθους των καρπών,

► ενίσχυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και

► ενίσχυση των αμυντικών μηχανισμών των δένδρων,

► αυξημένη αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες και υπερλίπανση.

► Επιπλέον, παρατηρήθηκε  ενίσχυση του ριζικού συστήματος των δένδρων και μεγιστοποίηση της δράσης και της εισχώρησης των συνδυαζόμενων σκευασμάτων.

Επίσης, παρατηρήθηκαν τα εξής:

✔ Εσπεριδοειδή

Σε πειραματικές εφαρμογές που διεξήχθησαν από τo τμήμα R&D της ΕΒΥΠ EE στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας σε καλλιέργειες πορτοκαλιάς έδειξαν εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την καρπόδεση, την πιο έγκαιρη και ζωηρή αλλαγή χρώματος, αλλά και τη δημιουργία πιο εύγευστων και ποιοτικών καρπών.

✔  Πυρηνόκαρπα

Βοηθάει στην ανάπτυξη δυνατών και γερών δέντρων, στην καλύτερη καρπόδεση και στην παραγωγή πιο εύγευστων και ποιοτικών καρπών.

Επίσης, παρατηρήθηκε ότι μετά από χαλαζόπτωση, η εφαρμογή Amino 16® σε συνδυασμό με μυκητοκτόνο οδήγησε στην επούλωση των πληγέντων καρπών και στην ικανοποιητική πώληση τους.

✔  Ακτινιδιά

Προάγει την καλύτερη καρπόδεση, μειώνει σημαντικά τους μικρούς και κακοσχηματισμένους καρπούς, βελτιώνοντας το μέγεθος και την ομοιομορφία τους και αυξάνει σημαντικά την μετασυλλεκτική συντήρησή τους.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EΒΥΠ - Ελληνική Βιομηχανία Υδρολιμένης Πρωτεϊνης

evyp logo grCMYK whitebgrnd