Ανακοινώσεις

02-03-2019

Φέτος στην AGROTHESSALY η ALFA SEEDS παρουσιάζει το TRITORDEUM, το νέο φυσικό δημητριακό. Το TRITORDEUM ξεκίνησε με επιτυχία το μακρύ του ταξίδι στην ελληνική αγορά στη φετινή ARTOZA, όπου και δοκιμάστηκε από τους ειδικούς επαγγελματίες του κλάδου και κέρδισε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον.

Είναι ένα εντελώς νέο δημητριακό που ξεχωρίζει για τα οργανοληπτικά, θρεπτικά και αγρονομικά του πλεονεκτήματα. Απόγονος της διασταύρωσης σκληρού σιταριού και κριθαριού, δίνει τη δυνατότητα στα τελικά προϊόντα για μια σειρά από πολύτιμα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην καλή υγεία, όπως περισσότερες φυτικές ίνες, λουτεΐνη, και ολεϊκό οξύ συγκριτικά με το κοινό σιτάρι. Το TRITORDEUM χωνεύεται πολύ πιο εύκολα από τα άλλα σιτηρά, αφού περιέχει λιγότερη γλουτένη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να μειώσουν την πρόσληψή της. Στην AGROTHESSALY θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το TRITORDEUM οι παραγωγοί και να ενημερωθούν για την καλλιέργειά του που ξεκινά δυναμικά στην Ελλάδα, σε συμβολαιακή γεωργία. Το TRITORDEUM είναι περισσότερο από ένα απλό δημητριακό, συνδυάζοντας την υγεία του καταναλωτή, τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και την εγγύηση του εισοδήματος του παραγωγού, όπως αποδεικνύουν τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά βραβεία που κέρδισε μέσα στο 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ALFA SEEDS, στην Τέντα Α’, Stand C64, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης.