Ανακοινώσεις

08-07-2011
Ένας γεωπόνος, με πλούσιο επιστημονικό και επαγγελματικό βιογραφικό και πολλά χρόνια ενεργή δράση στο Επιμελητήριο, καλείται στην πιο κρίσιμη καμπή της πορείας του ΓΕΩΤΕΕ να το αναγεννήσει από τις στάχτες του. Ο Σπύρος Μάμαλης ήταν από τους ανθρώπους που δέχτηκαν τα πυρά τόσο της «αντιπολίτευσης» όσο και μιας μερίδας γεωτεχνικών, κατά την προεκλογική διαδικασία, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του. Είναι, όμως, αποφασισμένος – με την αρωγή των συναδέλφων του γεωτεχνικών και με ... (συνέχεια)
07-07-2011
    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών για να επιστραφεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης των καυσίμων των αγροτών μέσα στον Ιούλιο, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης 7 Ιουλίου. Ο υπουργός εξήγησε ότι έχει υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση με τους συντελεστές υπολογισμού της επιστροφής φόρου από τα συναρμόδια υπουργεία και ότι μετά τη δημοσίευσή της θα εί... (συνέχεια)
07-07-2011
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους πολλαπλασιασμού ενός φυτού είναι με την τεχνική των καταβολάδων. Είναι μια εύκολη διαδικασία που ενδείκνυται για φυτά με μακριούς βλαστούς. Για να το πραγματοποιήσουμε μπορούμε να ακολουθήσουμε δύο διαφορετικούς τρόπους. Ο πρώτος είναι με κάμψη του βλαστού σε μία γλάστρα. Τα υλικά που θα χρειαστούμε εκτός από τη γλάστρα, είναι χώμα και τύρφη. Ξεκινάμε βάζοντας το μείγμα του χώματος με την τύρφη στη γλάστρα μέχρι τη μέση της. Τραυματίζουμε τ... (συνέχεια)
05-07-2011
Καλώς μας βρήκατε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση. (συνέχεια)