Προσφορές

Τελευταία ενημέρωση: 28-02-2019
€ 15.00

Απωθητικό φιδιών και άλλων ερπετών.

Σύνθεση:
methyl nonyl ketone 1%, βοηθητικές ουσίες 99%.


Τρόπος δράσης:
Το Herpetex αναδύει σταδιακά μία έντονη και δυσάρεστη οσμή για τα φίδια. Τα ερπετά που έχουν αναπτυγμένη όσφρηση όταν αντιλαμβάνονται τη χαρακτηριστική οσμή που αναδύεται απο το Herpetex, ενοχλούνται και τρέπονται σε φυγή. Το προϊόν είναι απαραίτητο για εξοχικές κατοικίες, κήπους, κατασκηνώσεις και για κάθε μέρος όπου εμφανίζονται φίδια, κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους, θερινούς και φθινοπωρινούς μήνες.

Οδηγίες χρήσης:
α) Με την ειδική βίδα τρυπήστε το καπάκι στο κέντρο βιδώνοντας μέχρι να τερματίσει.
β) Ξεβιδώνουμε και στη μικρή τρύπα που έχει δημιουργηθεί τοποθετούμε με πίεση το ρύγχος της βαλβίδας και μόλις ακουστεί ένα "τακ" η βαλβίδα τοποθετήθηκε καλά.
γ) Ξεβιδώνουμε και γυρίζουμε το κόκκινο καπάκι της βαλβίδας προς τα αριστερά.
δ) Τοποθετούμε το δοχείο όρθιο στο έδαφος σταθερά, σε πιθανά μέρη όπου υπάρχουν φίδια (περάσματα φιδιών και πιθανές φωλίες). Η χρήση του προϊόντος είναι μόνο για εξωτερικούς χώρους. Η ακτίνα δράσης του κουτιού ξεπερνά τα 40-60 m2. Τοποθετούμε περισσότερα κουτιά αν ο χώρος που επιθυμούμε να προστατεύσουμε είναι μεγαλύτερος.

Όταν ανοιχθεί η δράση του διαρκεί για 3 μήνες. Η αποτελεσματικότητα του μειώνεται αισθητά με θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 35 βαθμών Κελσίου και κυρίως με τους συνεχείς ανέμους. Στις περιπτώσεις αυτές καλό είναι να ανανεώνουμε το προϊόν.