Προσφορές

Τελευταία ενημέρωση: 25-09-2017
€ 3.00

Οι μπριγκέτες ξύλου (briquettes) είναι πλίνθοι συμπιεσμένης βιομάζας 100% φυσικό υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον στερεό καύσιμο που παράγεται από φυσικά ξύλινα ροκανίδια όπου γίνονται από μηχανήματα υψηλής συμπίεσης και δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες και χημικά πρόσθετα. Έχουν σταθερή καύση χωρίς σπινθηρισμούς και σκασίματα και δεν αφήνουν τέφρα, η υγρασία τους είναι πολύ χαμηλή.

Είναι κατάλληλες για θέρμανση σπιτιών, μονοκατοικιών, γραφείων, κλπ., μπορούν να καίονται σε όλες τις συσκευές στερεών καυσίμων όπως απλά τζάκια και σόμπες, λέβητες, ανοικτές εστίες.

Χρησιμοποιώντας μπριγκέτες εξασφαλίζουμε περισσότερη ζεστασιά και άνεση. Οι οικολογικές μπριγκέτες χρησιμοποιούνται τόσο ως αυτόνομο καύσιμο, όσο και σε συνδυασμό με ξύλα /ιδιαίτερα αν είναι υγρά ή βρεγμένα. Σε σύγκριση με τα ορυκτά καύσιμα οι ξύλινες μπριγκέτες παράγουν λιγότερα αέρια θερμοκηπίου, διότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται ήδη είναι τμήμα του κύκλου του άνθρακα.

Η παραγωγή οικολογικών μπριγκέτων μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τα απόβλητα ξύλου, συμβάλλουν στη μείωση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Είναι πιστοποιημένες κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο υψηλής ποιότητας DINplus Α1.