Προσφορές

Τελευταία ενημέρωση: 14-02-2017
€ 30.00
Επαγγελματικών προδιαγραφών. Χωρητικότητα 8 λίτρα με βραχίονα ψεκασμού και ρυθμιζόμενο ακροφύσιο. Ιδανικός για όλους τους ψεκασμούς με ταχύτητα και ασφάλεια. (συνέχεια)
Τελευταία ενημέρωση: 19-09-2016
€ 10.00
Κατηγορία και τρόπος δράσης Δρα δια επαφής στα έντομα υγειονομικής σημασίας και η υπολειμματική ενέργεια του Lambda cyhalothrin παρατείνεται λόγω βραδείας έκλυσης του δραστικού συστατικού από τις μικροκάψουλες του σκευάσματος ICON 2.5 CS. Πλεονεκτήματα προϊόντος ΙΣΧΥΡΟ: Άμεση δράση από τη στιγμή της πρόσληψης. Μεγάλη διάρκεια δράσης ΕΥΕΛΙΚΤΟ: Δουλεύει καλά και στις πιο δύσκολες επιφάνειες. Καταπολεμά μεγάλο εύρος εντόμων υγειονομικής σημασίας. ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ: Είναι εύχρηστο, αν... (συνέχεια)
Τελευταία ενημέρωση: 19-09-2016
€ 85.00
To Reglone είναι το αποτελεσματικό καθολικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση των ζιζανίων σε αμπέλι, δένδρα, τριφύλλι και μηδική. Ασυναγώνιστο σε ταχύτητα δράσης, αποτελεί την καλύτερη λύση για παραγωγούς που χρειάζονται γρήγορα ζιζανιοκτονία. Χρησιμοποιείται και ως αποφυλλωτικό πατάτας. Η δραστική του ουσία είναι diquat ion 20% β/ο.  (συνέχεια)
Τελευταία ενημέρωση: 28-07-2015
€ 28.00
Φιδόσχοινο, που απωθεί φίδια, ποντίκια, λαγούς, αρουραίους και όλα τα ζώα με ανεπτυγμένη όσφρηση. Πρόκειται για οικολογικό ατοξικό προιόν, μήκους 50-55m, εμποτισμένο με φυσικές φυτικές ουσίες, όπως το σκόρδο ή η μουστάρδα. Διάρκεια ισχύος έως 4 μήνες. Αεροστεγής συσκευασία για να το χρησιμοποιήσετε πολλές φορές. Περιλαμβάνονται πλαστικά γάντια. Τοποθετείται 2-3cm από το έδαφος, περιβάλλοντας τον χώρο που θέλετε να προστατέψετε. Δεν ενδείκνυται η χρήση του σε εσωτερικούς χώρους. ... (συνέχεια)
Τελευταία ενημέρωση: 28-07-2015
€ 2.00
Η δακοπαγίδα Dacus Stick είναι σχεδιασμένη για την προστασία των ελαιοδένδρων από το δάκο. Το ειδικό προσελκυστικό που περιέχει έλκει και παγιδεύει το δάκο στο πεδίο κόλλας. Είναι μη τοξική, έτοιμη για χρήση και έχει διάρκεια ζωής 3-4 μήνες. Τοποθετείται μία περίπου σε κάθε ενήλικο δένδρο. (συνέχεια)