Προσφορές

Τελευταία ενημέρωση: 19-09-2016
€ 85.00
To Reglone είναι το αποτελεσματικό καθολικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση των ζιζανίων σε αμπέλι, δένδρα, τριφύλλι και μηδική. Ασυναγώνιστο σε ταχύτητα δράσης, αποτελεί την καλύτερη λύση για παραγωγούς που χρειάζονται γρήγορα ζιζανιοκτονία. Χρησιμοποιείται και ως αποφυλλωτικό πατάτας. Η δραστική του ουσία είναι diquat ion 20% β/ο.  (συνέχεια)
Τελευταία ενημέρωση: 11-06-2016
€ 17.00
 Βιοκτόνο (εντοµοκτόνο) σκεύασµα για τον έλεγχο της οικιακής μύγας στους στάβλους των ζώων και στα πτηνοτροφεία. Αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση.        Τρόπος Εφαρμογής   Πριν την εφαρµογή, καλύψτε τα τρόφιµα, τα ποτά, τις ζωοτροφές, τις ταΐστρες και τις ποτίστρες των ζώων. Α. Επάλειψη: 250 γρ. σκευάσµατος / 200 ml νερού επαρκεί για επιφάνειες 100, 200 και 300 m2 δαπέδου, τοίχου και οροφής αντίστοιχα. Ανακατέψτε και ανακινείστε καλ... (συνέχεια)
Τελευταία ενημέρωση: 11-06-2016
€ 16.00
Απωθητικό φιδιών και άλλων ερπετών. Σύνθεση: methyl nonyl ketone 1%, βοηθητικές ουσίες 99%. Τρόπος δράσης: Το Herpetex αναδύει σταδιακά μία έντονη και δυσάρεστη οσμή για τα φίδια. Τα ερπετά που έχουν αναπτυγμένη όσφρηση όταν αντιλαμβάνονται τη χαρακτηριστική οσμή που αναδύεται απο το Herpetex, ενοχλούνται και τρέπονται σε φυγή. Το προϊόν είναι απαραίτητο για εξοχικές κατοικίες, κήπους, κατασκηνώσεις και για κάθε μέρος όπου εμφανίζονται φίδια, κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους, θερινούς ... (συνέχεια)
Τελευταία ενημέρωση: 28-07-2015
€ 28.00
Φιδόσχοινο, που απωθεί φίδια, ποντίκια, λαγούς, αρουραίους και όλα τα ζώα με ανεπτυγμένη όσφρηση. Πρόκειται για οικολογικό ατοξικό προιόν, μήκους 50-55m, εμποτισμένο με φυσικές φυτικές ουσίες, όπως το σκόρδο ή η μουστάρδα. Διάρκεια ισχύος έως 4 μήνες. Αεροστεγής συσκευασία για να το χρησιμοποιήσετε πολλές φορές. Περιλαμβάνονται πλαστικά γάντια. Τοποθετείται 2-3cm από το έδαφος, περιβάλλοντας τον χώρο που θέλετε να προστατέψετε. Δεν ενδείκνυται η χρήση του σε εσωτερικούς χώρους. ... (συνέχεια)
Τελευταία ενημέρωση: 28-07-2015
€ 2.00
Η δακοπαγίδα Dacus Stick είναι σχεδιασμένη για την προστασία των ελαιοδένδρων από το δάκο. Το ειδικό προσελκυστικό που περιέχει έλκει και παγιδεύει το δάκο στο πεδίο κόλλας. Είναι μη τοξική, έτοιμη για χρήση και έχει διάρκεια ζωής 3-4 μήνες. Τοποθετείται μία περίπου σε κάθε ενήλικο δένδρο. (συνέχεια)