Προϊόντα & Υπηρεσίες

Εξοπλισμένοι με επιστημονική γνώση, εμπειρία και χαμόγελο είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε λύσεις στον αγρότη και τον ερασιτέχνη παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές.Φυτοπροστασία

Στο κατάστημα μας θα βρείτε φυτοπροστατευτικά προϊόντα, βιολογικά σκευάσματα και προϊόντα δημόσιας υγείας των κορυφαίων εταιριών της αγοράς όπως:

 • Bayer
 • Basf
 • Corteva
 • Upl
 • Syngenta

Θρέψη

Η "ΑΓΡΟΦΥΛΛΙΔΑ" στον ευαίσθητο τομέα της θρέψης και λίπανσης των φυτών έχει την τιμή να αντιπροσωπεύει τους δύο μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού Yara και Compo.

Λιπάσματα κοκκώδη και κρυσταλλικά, ιχνοστοιχεία, υγρά λιπάσματα, βιοδιεγέρτες, αμινοξέα και ενεργοποιητές καθώς και οργανικά λιπάσματα συνθέτουν τον πλήρη κατάλογο μας.


Πολλαπλασιαστικό Υλικό

Στην "ΑΓΡΟΦΥΛΛΙΔΑ" πιστεύουμε ότι η επιτυχία αρχίζει από το σπόρο, γι' αυτό και η ποιότητα του αποτελεί δέσμευση για εμάς.

Επιλέγουμε τα καλύτερα υβρίδια και ποικιλίες της αγοράς, στήνουμε πειραματικούς αγρούς και παρακολουθούμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους έτσι ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Σπορόφυτα και βολβοί συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα μας.


Ζωοτροφές & Είδη Pet

Αν είστε κτηνοτρόφος, κυνηγός ή απλά ένας φιλόζωος ιδιοκτήτης κατοικίδιου ζώου μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε παρέχοντας σας ποιοτικές ζωοτροφές που προασπίζουν την υγεία και βελτιστοποιούν την παραγωγικότητα των ζώων.

Διαθέτουμε αιγοπροβατοτροφές, βοοτροφές, τροφές ιπποειδών, κονικλοτροφές, πτηνοτροφές, χοιροτροφές καθώς και ισορροπιστές, κτηνοτροφικά γάλατα και αλάτια, συμπυκνώματα και πρώτες ύλες.

Γατοτροφές, σκυλοτροφές, κονσέρβες, ποτίστρες, ταΐστρες, περιλαίμια, αλυσίδες, και άλλα είδη pet ικανοποιούν και τον ποιο απαιτητικό πελάτη.


Είδη Κηποτεχνίας

Ελάτε στην επιχείρηση μας για να βρούμε μαζί πρακτικές λύσεις και πρωτότυπες ιδέες για την κατασκευή και τη συντήρηση του κήπου σας.

Επιλέξτε ανάμεσα από φυσικό, συνθετικό ή έτοιμο χλοοτάπητα καθώς και από μία μεγάλη ποικιλία ειδών κήπου που περιλαμβάνει γλάστρες, ζαρτινιέρες, φυτοχώματα και τύρφες, αυτόματο πότισμα, βότσαλα, φλοιό πεύκου, βολβούς και καλλωπιστικά φυτά, εξειδικευμένα λιπάσματα, ηλιακά φωτιστικά, δίχτυα σκίασης, γάντια, μπότες, προστατευτικά γυαλιά, φόρμες και μάσκες.


Εργαλεία & Μηχανήματα

Έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις εργαλείων και μηχανημάτων που θα ικανοποιήσουν τον ερασιτέχνη αλλά και τον επαγγελματία αγρότη και κηποτέχνη.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει είδη άρδευσης (εκτοξευτές νερού, λάστιχα, ταχυσυνδέσμους, προγραμματιστές), είδη κλαδέματος (κλαδευτήρια, ψαλίδια, πριόνια, εμβολιαστήρια, υλικά δεσίματος, επικαλυπτικά πληγών), ψεκαστικά είδη (ψεκαστήρες, ποτιστήρια, θειωτήρες, υδρονέτες), σκαπτικά είδη (φτυαράκια, τσουγκράνες, φυτευτήρια, τσαπάκια, σκαλιστήρια, φρέζες), χλοοκοπτικές μηχανές, φυσητήρες, πλυστικά μηχανήματα, αλυσοπρίονα, ελαιοραβδιστικά, κάδους κομποστοποίησης, θρυμματοποιητές, ερασιτεχνικά θερμοκήπια κ.α.


Απεντομώσεις & Μυοκτονίες

Η "ΑΓΡΟΦΥΛΛΙΔΑ" ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής έχει αναπτύξει ειδικό τμήμα απεντομώσεων και μυοκτονιών με επικεφαλής έμπειρο Γεωπόνο συνεργάτη.


Απευθυνόμαστε σε:

 • Μονοκατοικίες, διαμερίσματα και πολυκατοικίες.
 • Χώρους μαζικής εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες).
 • Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
 • Σχολεία και παιδικούς σταθμούς.
 • Δημόσιες Υπηρεσίες και νοσηλευτικά ιδρύματα.
 • Αποθήκες δημητριακών, σιλό και βιομηχανίες τροφίμων.

Σας παρέχουμε:

 • Υγειονομικές απολυμάνσεις και μικροβιοκτονίες.
 • Απεντομώσεις πάσης φύσεως βλαβερών εντόμων, όπως, κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, ψαράκια, σκνίπες, κουνούπια, μύγες, αράχνες.
 • Καταπολέμηση σαρακιού και εντόμων υποθηκευμένων προϊόντων, όπως τροφίμων, καπνού, υφασμάτων κλπ.
 • Καταπολέμηση των ποντικιών που τόσες πολλές ασθένειες μεταφέρουν,
 • Απωθήσεις πτηνών και ερπετών (σαύρες, σκορπιοί, φίδια).

Γεωργοοικονομικές Μελέτες

Η εταιρία "ΑΓΡΟΦΥΛΛΙΔΑ" προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς για εκπόνηση μελετών, σχεδιασμό και εφαρμογή προγραμμάτων και παροχή συμβουλών στον πρωτογενή τομέα συνεργάζεται με εξειδικευμένες εταιρίες παροχής υπηρεσιών για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που περιλαμβάνουν επιχειρηματικά σχέδια και μελέτες βιωσιμότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, σχέδια βελτίωσης, προγράμματα νέων αγροτών, βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, μείωση νιτρορύπανσης, επιδοτήσεις επιτοκίων για αγορά γης και τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων κ.α.


Ολοκληρωμένη Διαχείριση

Η Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγής είναι ένα σύστημα καλλιέργειας που στηρίζεται στην ορθολογιστική και συνδυασμένη χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων και εισροών με σκοπό να επιτυγχάνεται το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα σε μια γεωργική εκμετάλλευση, αλλά, ταυτόχρονα, να διασφαλίζεται η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, η υγεία του παραγωγού και του καταναλωτή, χωρίς να διαταράσσεται σημαντικά το περιβάλλον.

Εάν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να πιστοποιηθείτε σύμφωνα με τα πρότυπα AGRO 2.1 και 2.2 και να διαθέσετε σε καλύτερες τιμές τα προϊόντα σας, ελάτε σε εμάς.